Sådan blokeres webstedet for at spore din placering på Firefox

how block website from tracking your location firefox

Tilladte du et websted at spore din placering ved en fejltagelse på Firefox? Brug disse trin til at ændre indstillingerne for at blokere webstedet.



Når du bruger Firefox, kan nogle websteder, såsom e-handel, rejser, restauranter og søgemaskiner, muligvis spore din nuværende (omtrentlige) placering for at vise dig relevante produkter og info i nærheden, som tilbud kun findes på din placering, tilgængelighed af en produkt med mere.



Selvom deling af din placering med et websted kan have sine fordele, kan det også være en bekymring for beskyttelse af personlige oplysninger, og selvom du modtager en samtykkeopfordring, er det let at fejlagtigt vælge tilladelsen i stedet for at afvise indstillingen. Hvis du tidligere har tilladt et websted at kende din placering, gør Mozilla Firefox det dog let at ændre indstillingerne for at blokere webstedet.

Heri guide, lærer du trinnene til at administrere Firefox-indstillingerne for at blokere et tidligere tilladt websted fra at spore din placering. (Hvis du bruger Microsoft Edge, Brug derefter disse instruktioner. Hvis du bruger Google Chrome, Brug derefter disse trin.)



Sådan blokeres placeringssporing på Firefox

Brug disse trin for at forhindre, at et websted sporer din aktuelle placering, mens du bruger Firefox:

  1. Åben Firefox.

  2. Klik på hovedmenuen i øverste højre hjørne, og klik på Muligheder.



  3. Klik på Privatliv og sikkerhed fra venstre rude.

  4. Klik på knappen under 'Tilladelser' ved siden af ​​'Placering' Indstillinger knap.

    Location settings on Firefox

    Placeringsindstillinger på Firefox
  5. Vælg det websted, du vil blokere.

  6. Brug rullemenuen under afsnittet 'Status' og vælg Blok mulighed.

    Block website location tracking on Firefox
    Bloker webstedssporing på Firefox
    Hurtigt tip: Alternativt kan du også klikke på webstedsnavnet ud for låseikonet i adresselinjen for hurtigt at ændre placeringsindstillingerne.
  7. (Valgfrit) På hovedindstillingssiden 'Placeringstilladelser' skal du klikke på Fjern webstedet for at forhindre webstedet i at spore din placering. Næste gang du indlæser webstedet, får du dog spørgsmålet igen om at tillade eller blokere stedet for at spore din placering.

Når du har gennemført trinnene, har det websted, du blokerede, ikke længere tilladelse til at spore din nuværende placering. Det kan være nødvendigt at gentage trinnene for at blokere yderligere websteder.