Sådan blokerer webstedet for at spore din placering på Google Chrome

how block website from tracking your location google chrome

Tilladte du et websted at spore din placering ved en fejl ved hjælp af Chrome? Bare rolig, her er trinnene til at ændre indstillingerne for at blokere webstedet.



Når du surfer på nettet på Chrome, kan nogle websteder, såsom e-handel, rejser, restauranter og søgemaskiner muligvis spore din nuværende (omtrentlige) placering for at vise dig relevante produkter og oplysninger i nærheden, som tilbud kun findes på din placering , tilgængelighed af et produkt med mere.



Selvom det kan have en fordel at dele din placering med et websted, kan det også være en bekymring for privatlivets fred for mange mennesker, og selvom du vil modtage en samtykkeopfordring, er det let at lave en fejl. Hvis du tidligere har tilladt et websted at kende din placering, Google Chrome gør det nemt at ændre indstillingerne for at blokere webstedet.

Heri guide, lærer du trinnene til at administrere Chrome-indstillingerne for at blokere et tidligere tilladt websted fra at spore din placering. (Hvis du bruger Microsoft Edge, Brug derefter disse instruktioner.)



Sådan blokeres placeringssporing på Chrome

Brug disse trin for at forhindre, at et websted sporer din aktuelle placering, mens du bruger Google Chrome:

  1. Åben Chrome.

  2. Klik på hovedmenuen i øverste højre hjørne, og klik på Indstillinger.



  3. Klik på Fremskreden fra venstre rude.

  4. Klik på Privatliv og sikkerhed.

  5. Klik på Webstedsindstillinger.

    Chrome Site Settings

    Chrome webstedsindstillinger
  6. Klik på knappen under 'Tilladelser' Beliggenhed.

    Chrome site Permissions

    Chrome-site tilladelser
  7. Vælg det websted, du vil blokere, under afsnittet 'Tillad'.

    Allow or block website location tracking

    Tillad eller bloker webstedssporing
  8. Brug rullemenuen 'Placering' under afsnittet 'Tilladelser' og vælg Blok mulighed.

    Chrome block location tracking on website
    Chrome blokerer placeringssporing på webstedet
    Hurtigt tip: Alternativt kan du også klikke på webstedsnavnet ud for låseikonet i adresselinjen for hurtigt at ændre placeringsindstillingerne.
  9. (Valgfrit) På hovedindstillingssiden 'Placering' under afsnittet 'Tillad' kan du klikke på Slet (papirkurv) -knap for at forhindre webstedet i at spore din placering. Næste gang du indlæser webstedet, får du dog spørgsmålet igen om at tillade eller blokere stedet for at spore din placering.

Når du har gennemført trinnene, har det websted, du blokerede, ikke længere tilladelse til at spore din nuværende placering. Du skal muligvis gentage trin nr. 7 og 8 for at blokere yderligere websteder.