Sådan slettes backup på stedet, der er gemt på Azure

how delete premise backup stored azure

Hvis du ikke længere har brug for en Azure-sikkerhedskopi, skal du bruge disse trin til at slette den korrekt fra din sky-konto.



Hvis du har brugt på Windows 10 Microsoft Azure til at tage backup af dine filer i skyen, kan det komme dagen, hvor du ikke længere har brug for dataene, fordi du flyttede til en ny computer og oprettede en ny sikkerhedskopi, eller fordi du bare tager ned enheden.



Uanset hvad årsagen det måtte være, gør Azure det relativt enkelt at slette ikke længere nødvendige backups for at reducere omkostningerne og holde tingene organiserede.

Heri guide, lærer du trinnene til at slette en Azure-sikkerhedskopi, når du ikke længere har brug for dataene, eller du planlægger at stoppe med at beskytte en enhed eller server. Om et beslægtet emne gennemgår vi også trinnene til at fjerne et gendannelsesservices, når det ikke længere er nødvendigt, hvilket kun er muligt efter sletning af et gendannelsespunkt.



Sådan slettes en sikkerhedskopi oprettet på Azure

Sådan slettes en sikkerhedskopi oprettet med Microsoft Azure Backup-agent korrekt Windows 10 eller en Windows Server-enhed, brug disse trin:

Advarsel: Processen til at slette en cloud-sikkerhedskopi er ikke reversibel. Når du sletter dataene, er sikkerhedskopien væk for evigt.
  1. Åbn Azurportal i din webbrowser.

  2. Klik på Alle tjenester på venstre rude.



  3. Søge efter Recovery Services-hvælvinger og klik på det øverste resultat.

    Azure portal service search

    Azure portal service søgning
  4. Klik på den hvælving, der indeholder sikkerhedskopien.

  5. Klik på Backup-infrastruktur mulighed under afsnittet 'Administrer' i venstre rude.

    Azure Backup Infrastructure option

    Indstilling af Azure Backup Infrastructure
  6. Klik på Beskyttede servere, under afsnittet 'Management-servere' i venstre rude.

  7. Vælg Azure Backup Agent mulighed.

    Azure Protected servers option

    Indstilling af Azure Protected-servere
  8. Klik på enheden, der i øjeblikket er sikkerhedskopieret.

    Select device getting backed up

    Vælg enhed, der bliver sikkerhedskopieret
  9. Klik på Slet knap.

  10. Skriv enhedsnavnet for at aktivere indstillingen “Slet”.

    Delete backup from Azure

    Slet sikkerhedskopi fra Azure
  11. Klik på Slet knap.

Når du har afsluttet trinnene, fjernes sikkerhedskopieringsdataene fra Azure, og du har ikke længere adgang til sikkerhedskopien fra portalen eller Microsoft Azure Backup-klienten på din Windows 10-enhed eller -server.

Du kan kontrollere, at sikkerhedskopifiler er blevet slettet fra Sikkerhedskopieringsartikler side placeret på “Recovery Services-hvælving” -siden. Klik på Opdater -knappen, og hvis du stadig ser enheden, kan det være nødvendigt, at du gentager ovenstående trin.

Sådan slettes et gendannelsesserviceshulv på Azure

Når du ikke har slettet sikkerhedskopien, hvis du ikke planlægger at oprette yderligere sikkerhedskopier i containeren, kan du også fjerne gendannelsestjenesterhvelvet fra Azure.

  1. Åbn Azurportal i din webbrowser.

  2. Klik på Alle tjenester på venstre rude.

  3. Søge efter Recovery Services-hvælvinger og klik på det øverste resultat.

    Azure portal service search

    Azure portal service søgning
  4. Klik på den hvælving, der indeholder sikkerhedskopien.

  5. Klik på Oversigt mulighed fra venstre rude.

  6. Klik på Slet knap.

    Delete Recovery Services vault on Azure

    Slet gendannelsestjenesters hvælving på Azure
  7. Klik på Ja knap.

    Recovery Services vault deletion confirmation

    Bekræftelse af sletning af gendannelsestjenester-hvælving

Efter at have udført trinene, er gendannelsestjenestens hvælving, som du har slettet, ikke længere tilgængelig i Azure.

Hvis du ikke planlægger at oprette yderligere sikkerhedskopier, kan du afinstallere Microsoft Azure Backup-klient fra Indstillinger > Apps > Apps og funktioner.

Microsoft Azure-tjenester kræver et abonnement, men hvis du ikke ønsker at forpligte sig, er der en pay-as-go mulighed og du bliver kun debiteret for de ressourcer, du bruger uden opsigelsesgebyrer eller up-front omkostninger.

Også, hvis du er en Microsoft MVP, husk, at du får gratis kreditter til at bruge Azure-tjenester, herunder til sikkerhedskopiering og gendannelse af enheder og data.