Sådan slettes profil i Outlook

how delete profile outlook

Du kan slette en profil for at starte forfra eller løse almindelige problemer med desktopversionen af ​​Outlook, og i denne vejledning lærer du, hvordan du udfører denne opgave.



I Outlook inkluderer en profil dine konti, datafiler, indstillinger og præferencer. Hvis du har problemer med at synkronisere, se fejl, eller du ikke længere har brug for profilen, er det muligt at slette den fra din computer.



Når du sletter en Outlook-profil, sletter du alle de downloadede e-mails. Dog vil alle personlige mappefiler (pst), der er knyttet til profilen, forblive på din enhed, og det kan senere åbnes fra en ny profil.

Heri guide, lærer du trinnene til at slette en Outlook-profil og dens data for at starte forfra eller løse problemer med e-mail-klientappen på Windows 10.



Sådan slettes profil i Outlook

Hvis du vil slette en Outlook-appprofil på Office 365, Office 2019, Office 2016 og ældre versioner, skal du bruge disse trin:

  1. Åben Kontrolpanel.

  2. Klik på Brugerkonti.



  3. Klik på Mail (Microsoft Outlook 2016).

    Outlook mail app advanced settings on Control Panel

    Avancerede indstillinger for Outlook-mail-app på Kontrolpanel
  4. Klik på knappen under 'Profiler' Vis profiler knap.

    Outlook setup profiles settings

    Indstillinger for Outlook-opsætningsprofiler
  5. Vælg profilen.

  6. Klik på Fjerne knap.

    Delete Outlook app profile on Windows 10

    Slet Outlook-appprofil på Windows 10
  7. Klik på Ja for at bekræfte sletning.

  8. Klik på Okay knap.

Når du har fuldført trinnene, vil profilen med dens konti sammen med offline cache blive slettet fra din enhed. Næste gang du åbner desktopversionen af ​​Outlook, skal du konfigurere dine konti igen, hvilket skal hjælpe dig med at starte nye eller løse problemer med dine konti eller app.

Hvis du har flere profiler, skal du muligvis gentage trinnene for at slette dem.