Sådan slettes brugerkonto på Windows 10

how delete user account windows 10

Windows 10 gør det nemt at slette en brugerkonto og data, når det ikke længere er nødvendigt - Sådan gør du.



Hvis du deler din enhed med andre mennesker på Windows 10, kommer det tidspunktet, hvor de ikke længere har brug for adgang til deres konto. I dette tilfælde inkluderer appen Indstillinger en indstilling, som du kan bruge til korrekt at slette brugerkonti sammen med brugerens data.



Heri guide, lærer du trinnene til at slette a Windows 10 brugerkonto fra din computer.

Sådan slettes konto på Windows 10

For at slette konto- og brugerdata skal du bruge disse trin:



  1. Åben Indstillinger på Windows 10.

  2. Klik på Konti.

  3. Klik på Familie og andre mennesker.



  4. Vælg den konto, der skal slettes, under afsnittet 'Andre brugere'.

  5. Klik på Fjerne knap.

  6. Klik på Slet konto og data knap.

Når du er færdig med trinnene, fjernes personens konto og data fra din pc, inklusive disse elementer på deres desktop, downloads, dokumenter, fotos, musik og enhver anden fil.

Det skal bemærkes, at du ikke kan bruge disse trin til at slette din konto, mens du er logget ind. Hvis du vil starte nyt med en ny konto, skal du først oprette en ny Windows 10-konto, og slet derefter den gamle konto.

Opdatering 3. januar 2020: Denne guide blev oprindeligt offentliggjort i september 2017, og den er blevet opdateret for at afspejle ændringerne med den nyeste version af Windows 10.