Sådan slettes din Facebook-konto for evigt

how delete your facebook account forever

Har du haft nok med at Facebook tjener milliarder ud af dine data og den måde, det beskytter dine oplysninger? Her er trinnene til hurtigt at slette din konto for evigt.



Hvis du ikke længere har tillid til eller har behov for at bruge Facebook, er det ganske nemt at slette din konto og data fra det mest populære sociale netværk i verden.



Facebooks mest værdifulde aktiv er dine oplysninger, inklusive dine personlige data, likes, kommentarer, indlæg og venner, du får, da det giver virksomheden mulighed for at finde ud af mere om din personlighed til at tjene milliarder af dollars ved hjælp af disse oplysninger.

Desuden kan ting blive endnu værre, når virksomheder undlader at beskytte dine data, og dine oplysninger falder i de forkerte hænder. Som vi har set med Cambridge Analytica fiasko, hvor datafirmaet var i stand til at indsamle information fra 50 millioner brugere gennem en app, der Facebook krav blev bygget som et forskningsværktøj, data, der kan bruges på en række ondsindede måder.



Heri guide, lærer du de lette trin til at slette din Facebook-konto og data for evigt.

Sådan downloades en sikkerhedskopi af dine Facebook-data

Et Facebook-arkiv indeholder typisk dine fotos, chathistorik, IP-adresser på netværket, ansigtsgenkendelsesdata, reklamer, du har klikket på, identificerbare personlige oplysninger, check-ins, kreditkortinfo og meget mere. Før du sletter din konto, er det en god ide at oprette og downloade en sikkerhedskopi af alle dine Facebook-data.

Gør følgende for at oprette og downloade et Facebook-arkiv:



  1. Åben Facebook-indstillinger side.

  2. Under 'Generelle kontoindstillinger' skal du klikke på Download en kopi link.

    Facebook settings page

    Facebook-indstillingsside
  3. På siden 'Download dine oplysninger' skal du klikke på Start mit arkiv knap.

    Download your information Facebook page

    Download dine oplysninger Facebook-side
  4. Bekræft din Facebook-adgangskode, og klik på Indsend knap.

  5. Klik på Start mit arkiv knap.

  6. Klik på okay for at bekræfte.

  7. Når du har modtaget en e-mail med bekræftelse, skal du gå tilbage til siden 'Download dine oplysninger' og klikke på Download arkiv knap.

    Download archive from Facebook

    Download arkiv fra Facebook
  8. Bekræft din Facebook-adgangskode, og klik på Indsend knap.

Når du har downloadet dataarkivet, er det tid til at slette din Facebook-konto for evigt, hvilket betyder, at du efter sletning ikke vil kunne gendanne den.

Sådan slettes din Facebook-konto

Hvis du er klar, skal du blot åbne dette Facebook link, og klik påSlet min konto knap.

Delete Facebook account settings
Slet Facebook-kontoindstillinger

Når du har klikket på knappen, markeres din konto til sletning, og den er ikke længere tilgængelig for nogen anden, der bruger Facebook.

Ifølge virksomheden er der en opsigningsforsinkelse, så det vil tage flere dage at behandle din anmodning. I denne forsinkelsesperiode skal du sørge for ikke at logge ind på din konto, hvis du gør, at anmodningen om sletning af konto annulleres.

Når anmodningen er behandlet, eksisterer din Facebook-konto ikke længere, men ikke alle aktiviteter vil blive slettet. For eksempel kan kommentarer, du skrev i din vens profil, fortsat vises, når kontoen er blevet slettet. Derudover vil Facebook føre dine loggeposter, men de vil ikke længere være knyttet til din identitet.

Selvom processen til at slette din Facebook-konto er ganske enkel, skal du huske, at det kan tage op til 90 dage at slette kontoen og alle oplysninger, der kan være tilknyttet den, helt.

Ud over at slette din Facebook-konto, skal du huske, at den sociale netværksgigant også ejer andre virksomheder, som WhatsApp, Intagram og mange andre, som sådan, bør du også overveje at fjerne dig selv fra disse tjenester.