Sådan fjernes apps for at få adgang til dine oplysninger på en Microsoft-konto

how remove apps access your info microsoft account

Remove app permissions on a Microsoft account

Hvis du ikke længere bruger en app eller tjeneste, er det også en god ide at tilbagekalde den adgang til dine personlige oplysninger - Sådan gør du det.



Når du installerer en ny app eller tilmelder dig en ny tjeneste i Windows 10, og du bruger din Microsoft-konto, skal du også godkende appen eller tjenesten til at få adgang til nogle af dine personlige oplysninger. For eksempel, hvis du stadig bruger oppgavelisten app / service Wunderlist, inkluderer de tilladelser, du tillader appen at få adgang til, din e-mail-adresse, profiloplysninger, såsom dit navn, køn, visningsbillede, kontakter og venner .



Hvis du proaktivt bruger appen, kan det være okay at lade den få adgang til dine oplysninger for at forbedre din oplevelse. Hvis du imidlertid holder op med at bruge appen, vil tilladelserne fortsat være tilgængelige, så appen fortsætter med at få adgang til dine oplysninger, hvilket aldrig er klart, hvordan virksomheder håndterer disse oplysninger.

Heri guide, lærer du trinnene til at blokere aWindows 10 app eller service, som du tilmeldte ved hjælp af din Microsoft-konto ved at få adgang til dine personlige oplysninger.



Sådan fjernes app-adgang til dine personlige oplysninger

  1. Åbn Sikkerhed fanen på din Microsoft-konto.

  2. Klik på Redigere link til den app, du ønsker.

    Apps and services you

    Apps og tjenester, som du har fået adgang
  3. Klik på Fjern disse tilladelser knap.



    Remove app permissions

    Fjern apptilladelser

Når du har afsluttet trinnene, får appen ikke længere adgang til dine oplysninger. Bare husk, at når du geninstallerer appen eller tilmelder dig tjenesten igen, skal du igen give den adgang til dine oplysninger for at bruge produktet.